Μενού
Καλάθι

Πληροφορίες Αποστολής

Οι τρόποι αποστολής που παρέχει το κατάστημα optika-stayrakas.gr είναι:

1) Παραλαβή από το κατάστημα μας (Λεωφ. Γαλατσίου 100, Γαλάτσι, 11146) χωρίς χρέωση.Mπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το προϊόν που παραγγείλατε από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας στο Γαλάτσι , Λεωφ. Γαλατσίου 100 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210-2922289.Τα προϊόντα θα παραμένουν διαθέσιμα στο κατάστημα για επιπλέον διάστημα έως 3 ημερών από την προσυμφωνημένη  ημερομηνία παραλαβής.   

2) Αποστολή στο χώρο σας με ταχυμεταφορική με το κόστος να επιβαρύνει τον πελάτη. Το κόστος μεταφοράς είναι  2,10 ευρώ για παραγγελίες εντός Αττικής και 2.70 ευρώ για παραγγελίες εκτός Αττικής.Ισχύει Έως 2Kg, για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση θα είναι +1.40 € για αποστολές εντός Αττικής και +1.40 € για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα.  

Όλες οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται δωρεάν, χωρίς καμία χρέωσή σας, για αγορές άνω των 50€ και για βάρος εως 2 κιλα ( Για παραγγελίες που το βάρος ξεπαρνάει τα 2 κιλά υπάρχει χρέωση μεταφορικών όπως αναφέρονται παραπάνω )

Η δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 50€ δεν ισχύει για την εντός Αττικής EXPRESS με  Παράδοση την επόμενη Εργάσιμη Ημέρα 


ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 9:00 - 17:00

Το κόστος μεταφοράς για τις παραγγελίες εντός Αττικής EXPRESS με  Παράδοση σε Μια Εργάσιμη Ημέρα από την ημέρα αποστολης ( Δευτέρα με Παρασκευή ) είναι 3,50 ευρώ Η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΤΟΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ όπως εμφανίζονται στον παρακάτω χαρτη.

ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 9:00 - 17:00

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ EXPRESS ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗ 13:00 KAI  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ


Αν οι παραγγελίες περιλαμβάνουν τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή το κόστος είναι 2.30 ευρώ πανελλαδικά.Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων της παραγγελίας σας μέσω Courier, κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες μέρες και παρέχεται στους πελάτες το track number  για την επίβλεψη της παραγγελίας .

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.


Σε δυσπρόσιτες περιοχές οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω των ΕΛΤΑ COURIER