Μενού
Καλάθι

Πολιτική επιστροφών

Έχετε δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη για μία αγορά που έχει πραγματοποιήσει από απόσταση. Η υπαναχώρηση ισχύει για τις συναλλαγές σε όλες τις χώρες της Ε.Ε, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω Διαδικτύου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω φαξ, μέσω τηλεφώνου και για τις συναλλαγές που γίνονται εκτός εμπορικών καταστημάτων. 
Συγκεκριμένα, έχετε προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς για να υπαναχωρήσετε και να επιστρέψετε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να αναφέρετε τους λόγους.
Από την πλευρά μας, το optika-stayrakas.gr οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα που πληρώσατε για την αγορά του προϊόντος μη συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε από για την υπαναχώρηση.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Σε περίπτωση μη παραλαβής ή άρνησης παραλαβής από τον πελάτη της παραγγελίας εντός 10 ημερών από την ημέρα που έχει αποσταλεί, η παραγγελία ακυρώνεται και επιστρέφεται στο κατάστημα.