Μενού
Καλάθι

Υπηρεσίες

26 Jan 0 294
Αγαπητοί μας πελάτες,θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα μεταφέρεται σε νέα διεύθυνση,Γαλατσίου 100 - 102 από Δευτέρα 31-1-2022.Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία σε Γυαλιά Οράσεως, Ηλίου και Φακών επαφής...
Stavrakas Christos 11 Feb 0 5171
Στο κατάστημα μας μπορείτε να αγοράσετε τα καινούργια σας γυαλιά οράσεως, επιλόγοντας τα κρύσταλλα σας ανάμεσα από τους καλύτερους κατασκευαστές της αγοράς.Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο κατασκευής κρυστάλλων γυαλιών οράσεως με πολυετή εμπειρία και την βέλτιστη ποιότητα.   Αν η σ..
Stavrakas Christos 11 Feb 0 4773
Η οπτομετρία ερευνά την λειτουργία της όρασης και την οφθαλμική υγεία. Όπως υποδηλώνει και ετυμολογικά η ίδια η λέξη, η οπτομετρία ασχολείται κατά κύριο λόγο με την μέτρηση της όρασης και την υγεία του οφθαλμού. Η οπτομέτρηση πραγματοποιείται από εξειδικευμένους οπτικούς - οπτομέτρες, δηλαδή κατόχου..
Stavrakas Christos 11 Feb 0 1469
Το εργαστήριο μας είναι η καρδιά του καταστήματος. Εδώ πραγματοποιείται η κοπή των οφθαλμικών φακών στον σκελετό, οι επισκευές και οι ρυθμίσεις.Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα ψηφιακής τεχνολογίας από την κορυφαία εταιρία , την Ιαπωνική NIDEK. Με την ρομποτική τεχνολογία, ελαχιστοπ..
Stavrakas Christos 11 Feb 0 1775
Εάν έχετε ταμείο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ, στο κατάστημά μας αναλαμβάνουμε να σας ετοιμάσουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να μπορέσετε να τα καταθέσετε μετά την αγορά των προϊόντων μας. Το ταμείο θα σας καταβάλει το ποσό που δικαούστε σε διάστημα έως δύο μηνών από την ημερο..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)